FAQ

Hur beställer jag en film?

  1. Välj en film
  2. Fyll i önskad text på slutplatta och ev. önskemål om typsnitt.
  3. Ladda upp er logotyp (eps-format rekommenderas).
  4. Välj om du vill att filmen ska vara textad, teckenspråkstolkad m.m.
  5. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  6. Skicka din beställning.

Förutom att du får ett bekräftelsemail kommer vi på Filmer för alla återkomma till dig för att stämma av din beställning samt leveranstid. Vi levererar den färdiga filmen till din mailadress inom tre dagar efter beställning, beroende på vilka tillval du gjort.

Vad ingår i priset?
I grundpriset ingår en egen slutplatta med avsändare, logotyp och webbadress på filmen. Filmen levereras digital i full HD och får fritt användas på er webb, sociala medier, skolor, arbetsplatser, offentliga miljöer m.m. Ett korrektur ingår.

Kan ni anpassa filmen utifrån vår grafiska profil?
Ja, i grundpriset ingår justering av slutplattan med ert val av text, typsnitt och logotyp. Ladda upp er logga och skriv in önskad text och typsnitt.

Kan ni göra större ändringar i filmen?
Om ni vill ändra övriga delar av filmen utifrån era färger, typsnitt m.m., kontakta info@filmerforalla.se för en offert.

Hur lång är leveranstiden?
Filmen levereras normalt inom 3 arbetsdagar. Om du däremot beställt textning på annat språk, teckenspråkstolkning eller beställt större ändringar i filmen är leveranstiden längre.

Hur levereras filmen?
När filmen är klar får du en länk skickad till den mailadress du angett vid beställning. Där kan filmen laddas ned full HD (1920*1080) .mp4-format. Detta format kan spelas upp på alla moderna datorer och mobila enheter och kan även laddas upp på exempelvis YouTube. Filmen levereras ej som BluRay eller DVD.

Var får jag visa filmen?
Du får fritt använda filmen på er webb, sociala medier, skolor, arbetsplatser, offentliga miljöer m.m.
För visning på TV och bio krävs att du köper visningsrätt för detta ändamål.

Varför kostar det mer om jag vill visa filmen på tv eller bio?
För TV och bio utgår extra avgifter för vissa rättigheter så som musik och i vissa fall röstskådespelararvode. Den extra avgiften är till för att täcka dessa kostnader.

Får jag själv göra ändringar i filmen?
Nej, du får inte redigera filmen eller lägga på egen speakerröst, grafik m.m. Om du har sådana önskemål, kontakta info@filmerforalla.se för en offert.

Vilka betalningsalternativ finns?
I dagsläget är det enda betalningsalternativet faktura. Du fyller i era fakturauppgifter när du gör din beställning. Vi mailar din faktura efter godkänd leverans, betalningsvillkor 30 dagar netto.

Vad händer om jag ångrar mig?
Inga problem, kontakta order@filmerforalla.se så löser vi det. Om vi har påbörjat arbetet med din beställning behöver du dock betala för arbetad tid.

Vad händer om jag inte är nöjd?
Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd med filmen, gör vi de korrigeringar som krävs för att du ska bli nöjd. Vi skickar bara fakturor till nöjda kunder.

Vem kontaktar jag om jag har fler frågor?
Välkommen att skicka ett mail till info@filmerforalla.se.